Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Οι Φινλανδοί έχουν δίκιο όταν λένε ότι οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες..





Οι Φινλανδοί λένε ότι οι Έλληνες είμαστε "τεμπέληδες,  ότι απεχθανόμαστε την εργασία, ζούμε με επιδοτήσεις και επιδόματα και η εργασία για μας είναι κάπου πολύς στην άκρη και είναι και μισητή".

Πραγματικά πρέπει να υπερασπίσουμε το δίκιο της τοποθέτησης τους.


Οι Φινλανδοί είναι πράγματι πολύ εργατικός και προκομμένος λαός και η κρίση τους σωστή και άψογη.


Πρώτα πρέπει να πούμε ότι η Φινλανδία μέχρι την ρωσική επανάσταση ήταν τσαρική κτήση, προσαρτημένη στην ρωσική αυτοκρατορία, και οι τεμπέληδες μπολσεβίκοι, που δεν θέλανε να κοπιάζουν για να κουμαντάρουν τους Φινλανδούς δούλους των τσάρων, βγάλανε ένα φιρμάνι που τους χάριζε την εθνική τους ανεξαρτησία. Στην συνεχεία κάποια φινλανδικά παλιοκομμούνια πήγαν να κάνουν κι αυτά επανάσταση για να γίνει και η Φινλανδία σοσιαλιστική, άλλα ευτυχώς απέτυχαν, κι έτσι οι Φινλανδοί παρέμειναν εργατικός λαός και δεν γίναν κι αυτοί τεμπέληδες σαν τους μπολσεβίκους και τους Έλληνες.

Λίγο πιο μετά, το 1939, η Σοβιετική Ένωση, σε αναμονή του πολέμου με την χιτλερική Γερμανία, και με την σκέψη της υπεράσπισης του Λένινγκραντ, που δεν διέθετε ικανή αμυντική ενδοχώρα, τους ζήτησε την ανταλλαγή εδαφών, προσφέροντας τους πολλαπλάσια και σαφώς αξιολογότερα και αποδοτικότερα από κάθε άποψή εδάφη σε διαφορετική κατεύθυνση, για μία λωρίδα γης που συνόρευε με την πόλη του Λένινγκραντ.


Οι εργατικοί μας Φινλανδοί, που εν τω μεταξύ τάχαν βρει για παραχώρηση βάσεων επί των εδαφών τους στους καλούς και επίσης πολύ εργατικούς φίλους τους Γερμανούς, στο πλευρό των οποίων ετοιμάζονταν να συμπολεμήσουν εναντία στην Σοβιετική Ένωση, αρνήθηκαν και οδήγησαν τις διαπραγματεύσεις με τους σοβιετικούς σε αδιέξοδο και τελικά σε πόλεμο, που φυσικά τον έχασαν.


Στην συνεχεία το ρίξαν στην πολύ σκληρή δουλειά, και κέρδισαν το αριστείον φιλοπονίας, με τους συνεχείς βομβαρδισμούς της αεροπορίας τους εναντίον των σοβιετικών. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για όλα τα άλλα εργατικά στρατιωτικά σώματα του ένδοξου ληστρικού φινλανδικού στρατού, που πήραν μέρος στο πλευρό των SS  στην πολιορκία του Λένινγκραντ, όπως και άλλες τιμημένες πολεμικές επιχειρήσεις προς δόξαν της πατρίδας τους και του τρίτου Ράιχ.


Μετά από όλη αυτή την επίδειξη εργατικότητας, οι σοβιετικοί που κέρδισαν τον πόλεμο, δεν τους προσάρτησαν, για να μην τους χαλάσουν το τεμπέλικο μπολσεβίκικο καθεστώς με την εργατικότητα τους, δίνοντας το κακό παράδειγμα στα τεμπέλικα έθνη της ΕΣΣΔ, που κέρδισαν τον πόλεμο, επειδή λόγω της απερίγραπτης τεμπελιάς τους, ήταν πιο ξεκούραστοι ....

Τι κάναμε λοιπόν εμείς οι αρχιτεμπέληδες Έλληνες - μην ξεχνάμε ότι από μας πήραν οι Ρώσοι το αλφάβητο της τεμπελιάς, γι αυτό τους χρειαζόταν και ο τσάρος ως επανόρθωση - τότε ;


Κάναμε άνω κάτω την Ελλάδα γιατί τεμπελιάζαμε να πάμε να δουλέψουμε "εθελοντικά" στην σύμμαχο της Φινλανδίας Γερμανία, και για να μην πάει ούτε ένας Έλληνας να συμπολεμήσει μαζί με τους γερμανοφινλανδούς εναντία στην Ρωσία. τόσο τεμπέληδες ήμασταν που λέτε.

Έχουν λοιπόν απολυτό δίκιο οι Φινλανδοί που μας κατηγορούν για τεμπέληδες και αχάριστους, και μάλιστα αυτές οι κατηγορίες τους είναι και ιστορικά τεκμηριωμένες σε μία συγκριτική μελέτη της ιστορίας τους με την δική μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.